SZÁJREHABILITÁCIÓ 5 NAP ALATT IMPLANT’TUMMAL

A fogászati kezelés egy egyszerű konzultációtól, egy teljes szájrehabilitáció 5 nap alatt kezelésig bármi lehet. Manapság olyan tendencia is megfigyelhető, hogy bizonyos fogászatok, csak egy bizonyos fogászati kezelést ajánlanak. Itt van erre például a saját példánk, hiszen mi kizárólag azonnal terhelhető implantátumokon rögzített, teljes fogsorokkal foglalkozunk, egyéb konzerváló fogászati kezelésekkel nem.

Ez érthető is, hiszen egy szájrehabilitáció 5 nap alatt olyan magas szintű szervezést, szakmai tudás, tapasztalatot is koncentrációt igényel, hogy hasznos lehet, ha az adott intézmény kizárólag erre a speciális kezelésre koncentrálhat. Röviden, a teljes szájrehabilitáció azonnal terhelhető implantátumokon rögzített alsó és felső fogsort jelent. Fontos kiemelni, hogy a teljes szájrehabilitáció 5 nap alatt kizárólag egyfázisú implantátumokkal valósítható meg.

TELJES SZÁJREHABILITÁCIÓ 5 NAP ALATT CSOMAGOK

Az egyfázisú, azonnal terhelhető implantátumok egyik legnagyobb előnye az, hogy az implantáció megtörténte után azonnal terhelhetők! Ezért készülhet el egy teljes szájrehabilitáció 5 nap alatt. Ennek persze komoly feltételei vannak. Az implantológusnak a helyszínen készített panoráma röntgenfelvétel segítségével, tüzetesen meg kell vizsgálnia a páciens állcsontozatát. Pontosan hol található olyan mennyiségű és minőségű csont, amelyik teljes biztonsággal képes becsontosodni és később biztonsággal megtartani a fogsort.

TELJES SZÁJ REHABILITÁCIÓ FOLYAMATA AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUMOKKAL MINDÖSSZE 5 NAP ALATT!

FOLYAMAT
Első alkalom: : IMPLANTÁTUMOK BEHELYEZÉSE
A még meglévő, de fogászati ellátásra alkalmatlan fogak eltávolítása, az azonnal terhelhető implantátumok behelyezése, mintavétel.
Második alkalom: PRÓBA
A tartós, ideiglenes fogsor fogait tartó fémváz próbája.
Harmadik alkalom: FOGSOR PRÓBA
A tartós, ideiglenes fogsor beállítások.
Negyedik alkalom: ÁTADÁS 
Utolsó igazítások a fogsoron, s végül a tartós ideiglenes fogsor átadása
Ötödik alkalom: KONTROLL
Utolsó ellenőrzések, szükséges igazítások elvégzése.

A szájrehabilitáció 5 nap alatt nagy biztonsággal megvalósítható, hiszen ez számtalan páciensnél megtörtént már, de fontos feltétel, hogy az előkészítés és a végrehajtás minden mozzanata a legnagyobb precizitással és odafigyeléssel történjen. Ha például a fogtechnikus bármilyen ok miatt késik akárcsak néhány órát is a munkájával, ez felboríthatja a precízen megtervezett munkamenetet és késhet a fogsor átadása. Ilyesmi nagyon ritkán fordul elő.

Kizárólag SWISS IHDE Implantátumokat használunk!

AZ EGYFÁZISÚ, AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUMOK ELŐNYEI

 • Olcsóbb, mint a kétfázisú, hagyományos implantátum!
 • Jelentős csonthiány esetén is alkalmazható!
 • Fájdalmatlan beavatkozás!
 • Jelentéktelen, invazív műtét!
 • A teljes szájrehabilitáció mindössze 5 nap alatt lehetséges!
 • A beültetett implantátumok azonnal terhelhetők!
 • Nincs szükség 3-6 hónap gyógyulási, csontosodási időre!
 • Nincs szükség kiegészítő elemekre, az implantátum
  egyetlen darabból áll!
 • Gyors gyógyulási idő az egyszerű műtétnek köszönhetően!
 • Az implantáció a rossz fogak eltávolítása után azonnal megtörténhet!

A fogászati és fogtechnikusi eszközök, technológiák fejlődése lehetővé teszi, hogy manapság sokkal jobb minőségű, a céloknak sokkal inkább megfelelő fogsorok készüljenek. Akiknek már van ilyen bizonyíthatják, hogy egy teljes szájrehabilitáció 5 nap alatt nem egy szlogen, hanem a valóság. A gyorsaság mellett legalább ennyire fontos a megbízhatóság, amit szintén komolyan veszünk. Ezért adunk dupla garanciát a munkánkra, garanciát vállalunk a minőségre és az árainkra úgyszintén.

ELŐTTE & UTÁNA

Legutóbbi bejegyzések

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.