RÖGZÍTETT TELJES FOGSOR IMPLANTÁTUMON

Lehet, hogy nem a legjobb hasonlat, de az emberi szervezet olyan, mint egy gép, egy rendkívül bonyolult szerkezet, amelyik „új korában” kifogástalanul működik, majd az évek múlásával „elhasználódik” egyre romlik, úgy az állaga, mint a teljesítménye. Mint ahogy a fogazatunk is tökéletes fiatal korunkban, később azonban, a gondozásra és ápolásra fordított figyelem függvényében, romlani kezd. Ha ezt a folyamatot nem kezeljük a legnagyobb komolysággal, viszonylag gyorsan eljutunk oda, hogy az utolsó lehetőségünk a rögzített teljes fogsor implantátumon lesz.

Az általános, konzerváló fogászat a nevéből adódóan a fogazat jó állapotának konzerválásával, megtartásával foglalkozik. Ide tartozik az esztétikai fogászattól a fogtömésen át gyökérkezelésig számtalan fogászati kezelés, még a hagyományos módon történő fogpótlás is. Az élet minden területén tapasztalható technológiai fejlődés, a fogászat területén is érvényesül, hiszen folyamatosan jelennek meg új eszközök, fogászati anyagok, új eljárások és módszerek. A fogpótlás területén az utóbbi években rohamosan fejlődő és elterjedő technológia, a fogászati implantátum. Ennek egyik legfejlettebb felhasználási területe a rögzített teljes fogsor implantátumon.

TELJES SZÁJ REHABILITÁCIÓ FOLYAMATA AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUMOKKAL MINDÖSSZE 5 NAP ALATT!

FOLYAMAT
Első alkalom: : IMPLANTÁTUMOK BEHELYEZÉSE
A még meglévő, de fogászati ellátásra alkalmatlan fogak eltávolítása, az azonnal terhelhető implantátumok behelyezése, mintavétel.
Második alkalom: PRÓBA
A tartós, ideiglenes fogsor fogait tartó fémváz próbája.
Harmadik alkalom: FOGSOR PRÓBA
A tartós, ideiglenes fogsor beállítások.
Negyedik alkalom: ÁTADÁS 
Utolsó igazítások a fogsoron, s végül a tartós ideiglenes fogsor átadása
Ötödik alkalom: KONTROLL
Utolsó ellenőrzések, szükséges igazítások elvégzése.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a fogászati implantátum forradalmasította a fogpótlást. Nézzünk elsőkén egy egyszerű példát, egyetlen fog pótlását. A hagyományos módszernél, a hiányzó fog melletti két egészséges fogat gyakorlatilag fel kell áldozni, hogy az két koronával hidat képezve pótolható legyen. Ugyanez a kezelés implantátummal teljesen másképpen néz ki. Nem kell az egészséges fogakat lecsiszolni, egyszerűn a hiányzó fog helyére be kell helyezni egy implantátumot, amire korona kerül. Kész, ennyi!

Fentebb, az emberi szervezetet egy bonyolult gépezethez hasonlítottuk. A hasonlatnál maradva, a fogászati implantátum és a hagyományos fogpótlás között nagyjából akkor a különbség, mint a hibrid és a kétütemű autó között. Óriási különbség van egy hagyományos, műszájpadlásos fogsor és egy rögzített teljes fogsor implantátumon között. A rögzített jelen esetben azt jelenti, hogy a fogorvos által rögzített, a páciens által nem kivehető fogsorról van szó. Egy ilyen fogsor teljes mértékig azt az érzést kelti, úgy funkcionál és úgy néz ki, mintha egy egészséges, saját fogazat lenne.

MIÉRT VÁLASSZON BENNÜNKET?

1.) Garantáltan eredeti svájci implantátumok használata
2.) Nemzetközileg elismert, gyakorlott implantológus
3.) Több mint10 éves implantációs munka tapasztat
4.) Kizárólag Azonnal Terhelhető Implantátum használata
5.) Fájdalommentes beavatkozás – Kiváló ár-érték arány
6.) Technológiánk csonthiányos esetben is alkalmazható
7.) Egyfázisú technológia, teljes fogsor 5 nap alatt elkészül
8.) Nincs szükség komoly szájsebészeti beavatkozásre
9.) Egy teljes szájrehabilitáció 5 nap alatt elkészül
10.) Dupla garancia! Ár-garancia, Munka-garancia

Az implantátumokon rögzített fogpótlásokkal kapcsolatban el kell mondani, hogy manapság két fő implantációs módszer elterjedt. Az egyik a régebbi, kétfázisú hagyományos implantátum, a másik a újabb, egyfázisú azonnal terhelhető implantátum. A két eljárás között meglehetősen nagy eltérés van azon túl, hogy az alapokban megegyeznek. Azaz, mindkét esetben egy biokompatibilis, antiallergén titánium ötvözetből készült mű-foggyökérről van szó, amit az állcsontba ültetnek. A két módszer abban is egyezik, hogy a beültetett implantátumokon kerül rögzítésre a műfogsor, mint ahogy az a rögzített teljes fogsor implantátumon esetében is van.

Van még egy hasonlóság, még pedig az, hogy a rögzített teljes fogsor implantátumon mindkét módszerrel elkészíthető. És ezzel nagyjából vége is van a kétféle implantátumokkal történő fogpótlás közötti hasonlóságnak. Több más vonatkozásban a két fogpótlási szisztéma nagyon is eltér egymástól.

Kizárólag SWISS IHDE Implantátumokat használunk!

AZ EGYFÁZISÚ, AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUMOK ELŐNYEI

 • Olcsóbb, mint a kétfázisú, hagyományos implantátum!
 • Jelentős csonthiány esetén is alkalmazható!
 • Fájdalmatlan beavatkozás!
 • Jelentéktelen, invazív műtét!
 • A teljes szájrehabilitáció mindössze 5 nap alatt lehetséges!
 • A beültetett implantátumok azonnal terhelhetők!
 • Nincs szükség 3-6 hónap gyógyulási, csontosodási időre!
 • Nincs szükség kiegészítő elemekre, az implantátum
  egyetlen darabból áll!
 • Gyors gyógyulási idő az egyszerű műtétnek köszönhetően!
 • Az implantáció a rossz fogak eltávolítása után azonnal megtörténhet!

A másik fajta implantátum az úgynevezett egyfázisú, azonnal terhelhető implantátum. A két implantátum és implantációs módszer közötti különbségek között elsőként kell említeni, hogy ezek az egyfázisú implantátumok a beültetést követőn azonnal terhelhetőek. Ami azt jelenti, hogy nem szükséges 3-6 hónap csontosodási, gyógyulási időt kivárni, az implantátumokra azonnal rákerülhet a fogsor. Valójában az egyfázisúnál is van csontosodási idő, de az a fogsor használata során történik.

Az azonnal terhelhető implantátumok másik rendkívül jelentős előnye a hagyományos, kétfázisúakkal ellentétben, hogy az egyfázisú implantátum olyanoknál is használható, akik jelentős csonthiányban szenvednek. A nem megfelelő sűrűségű és mennyiségű csontozat éppen azoknál fordul elő a leggyakrabban, akiknek a leginkább szükségük van az azonnal terhelhető implantátumokra. Ezzel az implantációs módszerrel lehetséges a rögzített teljes fogsor implantátumon megoldás.

KIZÁRÓLAG EREDETI SVÁJCI IMPLANTÁTUMOKKAL ÉS
TECHNOLÓGIÁVAL DOLGOZUNK!

Mindenképpen meg kell még említeni azt is, hogy az egyfázisú implantátum, ellentétben a kétfázisúakkal, egyetlen darabból áll és a beültetésük egy viszonylag egyszerű műtéti beavatkozással, fájdalommentesen történik. Főként az azonnal terhelhetőség miatt lehetséges, hogy egy rögzített teljes fogsor implantátumon mindössze 5 nap alatt elkészülhet!

ELŐTTE & UTÁNA

Legutóbbi bejegyzések

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.