FOGSOR 5 NAP ALATT IMPLANTÁTUMMAL

Mielőtt szó esne a fogsor 5 nap alatt implantátummal témáról, beszéljünk röviden arról, hogy a fogazatnak milyen fontos szerepe van az ember általános egészségi állapotának megőrzése szempontjából. Mint az emberi szervezet más részei, a száj is tele van baktériumokkal, amelyek túlnyomórészt hasznosak és ártalmatlanok. Előfordulhat azonban, hogy valamilyen – például szájhigiéniai – problémák miatt, elszaporodnak a káros baktériumok, amelyek a szervezetbe jutva betegségeket okozhatnak.

A hosszú éveken át elhanyagolt fogazat, egyszer eljut arra a pontra, amikor fogak protetikai ellátásra alkalmatlanná válnak és részben vagy teljes egészében eltávolításra kerül. Szerencsére többféle fogpótlási eljárás is létezik, amelyek közül kiválasztható az adott esetben legmegfelelőbb megoldás. A fogpótlási lehetőség a hagyományos, kivehetős protézistől a fogsor 5 nap alatt implantátummal megoldás között bármi lehet.

A FOGSOR 5 NAP ALATT IMPLANTÁTUMMAL FOLYAMATA

1. Alkalom: IMPLANTÁTUMOK BEHELYEZÉSE
A folyamat kétféle módon kezdődhet:
– A páciens a honlapunkon keresztül feltölt egy, a közelmúltban készült panoráma röntgenfelvételt. Az implantológus ennek alapján diagnosztizál és árajánlatot, valamint kezelési tervet készít, amit szintén emailben elküldünk a páciens részére. Az árajánlat elfogadása esetén időpontot adunk.
– A páciens személyes konzultáción vesz részt, amelynek során röntgenfelvétel készül, ennek és a helyszínen történő vizsgálat alapján, a páciens véleményének figyelembevételével elkészül a kezelési terv, valamint az árajánlat.

Amennyiben a páciens mindkettőt elfogadja, azonnal megkezdődik a procedúra, ami az ellátásra alkalmatlan fogak eltávolításával kezdődik, majd az azonnal terhelhető implantátumok beültetésével folytatódik.

Amikor az összes szükséges implantátum a helyére került, fémváz mintavételre kerül sor. Ez a fémváz az a szerkezet, amire a fogtechnikus elkészíti, majd rögzíti a fogakat. Ez egy végleges, eltávolíthatatlan rögzítést jelent a fémváz és a műfogsor között. Ezzel a fogsor 5 nap alatt implantátummal kezelés legnehezebb részén túl van a páciens.

TELJES SZÁJ REHABILITÁCIÓ FOLYAMATA AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUMOKKAL MINDÖSSZE 5 NAP ALATT!

FOLYAMAT
Első alkalom: : IMPLANTÁTUMOK BEHELYEZÉSE
A még meglévő, de fogászati ellátásra alkalmatlan fogak eltávolítása, az azonnal terhelhető implantátumok behelyezése, mintavétel.
Második alkalom: PRÓBA
A tartós, ideiglenes fogsor fogait tartó fémváz próbája.
Harmadik alkalom: FOGSOR PRÓBA
A tartós, ideiglenes fogsor beállítások.
Negyedik alkalom: ÁTADÁS 
Utolsó igazítások a fogsoron, s végül a tartós ideiglenes fogsor átadása
Ötödik alkalom: KONTROLL
Utolsó ellenőrzések, szükséges igazítások elvégzése.

2. Alkalom: VÁZ PRÓBA
A második alkalomra általában a következő nap kerül sor. Az orvos alaposan megvizsgálja a teljes szájzugot, beleértve az implantátumokat. Minden egyes implantátumot külön-külön leellenőriz, különös tekintettel a stabilitásra. Az időközben elkészült, ideiglenes fogsor rögzítéséhez szükséges fémváz próbája a következő lépés. Az implantológus a fogtechnikus jelenlétében rögzíti a fémvázat a beültetett implantátumokra és megteszik az esetleg szükséges módosításokat. A fémváznak tökéletesen illeszkednie kell az implantátumokon, mert ez fontos része a fogsor stabilitásának.

Miután minden tökéletesen illeszkedik és megfelelően stabil, megtörténik a mintavétel a fogsorhoz. Ez az implantátumokhoz rögzített fémvázzal együtt történik.

Miért válasszon bennünket?

Magas minőség, Korrekt árak

1.) Garantáltan eredeti svájci implantátumok használata
2.) Nemzetközileg elismert, gyakorlott implantológus
3.) Több mint10 éves implantációs munka tapasztat
4.) Kizárólag Azonnal Terhelhető Implantátum használata
5.) Fájdalommentes beavatkozás – Kiváló ár-érték arány
6.) Technológiánk csonthiányos esetben is alkalmazható
7.) Egyfázisú technológia, teljes fogsor 5 nap alatt elkészül
8.) Nincs szükség komoly szájsebészeti beavatkozásre
9.) Egy teljes szájrehabilitáció 5 nap alatt elkészül
10.) Dupla garancia! Ár-garancia, Munka-garancia

3. Alkalom: FOGSOR PRÓBA
A kezelés ez alkalommal is egy átfogó, részletes vizsgálattal kezdődik, főként az implantátumok állapotát illetően. Szükség szerint röntgenfelvétel készül az implantátumokról, valamint a környező csontszövetről, hiszen folytatáshoz feltétlenül fontos tudni, hogy minden rendben van.

Amennyiben az implantológus mindent rendben talál, rögzíti a fémkeretre rasztott fogsort az implantátumokra és csak úgy, mint a fémkeretnél, az implantológus a fogtechnikus jelentélében elvégzi az esetleg szükséges beállításokat, igazításokat. A kezelés végén mindennek stimmelnie kell, hogy elkészülhessen a tartós, ideiglenes fogsor 5 nap alatt implantátummal.

Kizárólag SWISS IHDE Implantátumokat használunk!

AZ EGYFÁZISÚ, AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUMOK ELŐNYEI

 • Olcsóbb, mint a kétfázisú, hagyományos implantátum!
 • Jelentős csonthiány esetén is alkalmazható!
 • Fájdalmatlan beavatkozás!
 • Jelentéktelen, invazív műtét!
 • A teljes szájrehabilitáció mindössze 5 nap alatt lehetséges!
 • A beültetett implantátumok azonnal terhelhetők!
 • Nincs szükség 3-6 hónap gyógyulási, csontosodási időre!
 • Nincs szükség kiegészítő elemekre, az implantátum
  egyetlen darabból áll!
 • Gyors gyógyulási idő az egyszerű műtétnek köszönhetően!
 • Az implantáció a rossz fogak eltávolítása után azonnal megtörténhet!

4. Alkalom: ÁTADÁS
Általában a 4. napon kerül sor a tartós ideiglenes fogsor átadására. Ez alkalommal is ismétlődik a korábbi napok rutinja, vizsgálat, ellenőrzés, igazítás, majd a fémvázon rögzített kész fogsor ragasztása az implantátumokra. Ez először csak ideiglenesen történik meg, de minden jól néz ki és ezt a páciens érzi, megtörténik a hosszútávú végleges fogsor végleges rögzítése.

KIZÁRÓLAG EREDETI SVÁJCI IMPLANTÁTUMOKKAL ÉS
TECHNOLÓGIÁVAL DOLGOZUNK!

5. Alkalom: KONTROLL
Utolsó ellenőrzések, az esetleg szükséges igazítások, módosítások elvégzése. A fent leírt módon lehetséges a teljes fogsor 5 nap alatt implantátummal.

ELŐTTE & UTÁNA

Legutóbbi bejegyzések

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.