FIX TELJES FOGSOR EGYFÁZISÚ IMPLANTÁTUMMAL

Sokan szeretik a közmondásokat, mert kivétel nélkül örök igazságokról szólnak. Mint például az, hogy “Az ember akkor jön rá igazán valaminek az értékére, amikor már elvesztette.” Így van ez a fogainkkal is. Amíg megvannak, erősek, szépek, tökéletesen funkcionálnak, természetesnek vesszük, hogy ez így van. Azután, minél több rossz fogunk lesz, minél hiányosabbá válik, annál inkább érezzük a hiányát. Nem tudunk megfelelően rágni, beszélni, hogy a foghiány esztétikai hátrányait már meg se említsük. Ez mind nagyon kellemetlen, de van egy jó hírünk: a fix, teljes fogsor implantátummal egy olyan megoldás, ami az eredeti fogaihoz nagyon közeli megoldást jelent, az arra rászorulók számára!

Az iliDent éppen ennek a problémának a megoldására szakosodott! Azaz a teljes szájrehabilitációs fogpótlásra, fix teljes fogsor implantátummal, pontosabban egyfázisú, Azonnal Terhelhető Implantátum használatával. Kizárólag eredeti, svájci implantátumokat, eszközöket és implantológiai technológiát alkalmazunk. Az ezt végző implantológus nagy tudású, sokéves gyakorlattal és nemzetközi elismertséggel rendelkező szájsebész. Az ő személye a garancia arra, hogy egy fix teljes fogsor implantátummal, 5 nap alatt elkészüljön!

TELJES SZÁJ REHABILITÁCIÓ FOLYAMATA AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUMOKKAL MINDÖSSZE 5 NAP ALATT!

FOLYAMAT
Első alkalom: : IMPLANTÁTUMOK BEHELYEZÉSE
A még meglévő, de fogászati ellátásra alkalmatlan fogak eltávolítása, az azonnal terhelhető implantátumok behelyezése, mintavétel.
Második alkalom: PRÓBA
A tartós, ideiglenes fogsor fogait tartó fémváz próbája.
Harmadik alkalom: FOGSOR PRÓBA
A tartós, ideiglenes fogsor beállítások.
Negyedik alkalom: ÁTADÁS 
Utolsó igazítások a fogsoron, s végül a tartós ideiglenes fogsor átadása
Ötödik alkalom: KONTROLL
Utolsó ellenőrzések, szükséges igazítások elvégzése.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a fix teljes fogsor implantátummal, pontosabban egyfázisú azonnal terhelhető implantátummal a komplett fogpótlások aranyszabványa. Aki ezt választja valóban egy életre szóló megoldás mellett döntött, amit később, élete egyik legjobb befektetésének fog tekinteni! Hiszen, összehasonlítva a hagyományos megoldásokkal, beleértve a kétfázisú implantátummal készített fogsorokat is, ennek a módszernek számos elvitathatatlan előnye van. Hadd említsünk ezek közül néhányat.

A fix teljes fogsor implantátummal olyan komfortot biztosít használójának, amire csak a saját, eredeti fogazat képes. Az implantátumoknak a csontozathoz való kötődése olyan erős, hogy az azokra rögzített fogsor rendkívül stabillá válik. Nem fordulhat elő az, ami a hagyományos protéziseknél gyakori, hogy a fogsor elmozdul és így rágás közben feltöri a fogínyt. A feldörzsölt fájdalmas ínnyel szinte lehetetlen megfelelő harapási, illetve rágási erőt kifejteni.

Mind a rágás erősségét, mind annak minőségét illetően a fix teljes fogsor implantátummal csaknem teljesen olyan komfortot biztosít, mint amire csak a saját fogazatunk képes. Esztétikai szempontból talán még kellemesebb benyomást is kelthet, mint az eredeti fogsorunk.

MIÉRT VÁLASSZON BENNÜNKET?

1.) Garantáltan eredeti svájci implantátumok használata
2.) Nemzetközileg elismert, gyakorlott implantológus
3.) Több mint10 éves implantációs munka tapasztat
4.) Kizárólag Azonnal Terhelhető Implantátum használata
5.) Fájdalommentes beavatkozás – Kiváló ár-érték arány
6.) Technológiánk csonthiányos esetben is alkalmazható
7.) Egyfázisú technológia, teljes fogsor 5 nap alatt elkészül
8.) Nincs szükség komoly szájsebészeti beavatkozásre
9.) Egy teljes szájrehabilitáció 5 nap alatt elkészül
10.) Dupla garancia! Ár-garancia, Munka-garancia

A fix teljes fogsor implantátummal megoldás számtalan itt nem említett előnnyel rendelkezik a hagyományos fogpótlásokkal szemben. Röviden fogalmazva a legfontosabb különbség az, hogy úgy néz ki vagy talán még jobban és úgy funkcionál, mint az eredeti fogsor. Az implantológus által speciális ragasztóval az implantátumokhoz rögzített (ragasztott) fogsor a páciens által nem távolítható el. Ez egy egész életre, de legalábbis hosszú évtizedekre szóló megoldás azok számára is, akiknél jelentős csonthiány van

ELŐTTE & UTÁNA

Legutóbbi bejegyzések

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.